Recent comments

Friss Hírek

Milan: Balotelli több meccset is kihagyhat


Az már biztos, hogy Mario Balotelli nélkül fogadja a Napolit a Serie A hétvégi fordulójában a Milan: Mario begyűjtötte negyedik sárga lapját, így egy meccses eltiltást kell letöltenie az olasz válogatott támadónak. 

Azonban lehet, hogy kicsit tovább kell majd pihennie...

No nem sérülésről van szó Mario esetében, és az eseten nem is kell meglepődnünk. Ma délután ülésezik a "fegyelmi bizottság", ahol döntenek majd Balotelli sorsáról.

Persze mindez nagyban függ majd Paolo Tagliavento, a Fiorentina-Milan mérkőzés játékvezetőjének beszámolójától, mert ha említést tesz arról, hogy Balotelli mit csevegett Paolo Doverivel, a vasárnapi meccs alapvonali asszisztensével, akkor több meccsre is számíthat Balotelli.

A hírek szerint a nem éppen irodalmi "cazzo guardi" kifejezést használta a játékvezető segítőjével szemben Balotelli (ami magyarul annyit tesz, "mi a f..t nézel).

Ez akár további két meccset érhet Mariónak, és ha így dönt délután a bizottság, akkor a Milan csatára nem csak a Napoli, hanem a Juventus és a Catania elleni meccsen sem szerepelhet majd.

forrás: azzurri.co.hu