Recent comments

Friss Hírek

Lo Monaco: Mourinho arca ugyanolyan, mint a feneke



Meglehetősen durva módon beszélt José Mourinhóról a jelenleg olasz negyedosztályú ACR Messina tulajdonosa, Pietro Lo Monaco José Mourinhónak. 

A klubvezető szerint a portugál tréner arca pontosan ugyanolyan, mint a feneke és egy igazi komédiás.

Az olasz negyedosztályban szerénykedő Messina első embere egyáltalán nem ismeretlen az olasz futballban, hiszen számos Serie A-s klubnál vállalt már korábban vezető tisztséget.

A szakember egy Sky Sportsnak adott interjúban beszélt José Mourinho kapcsán nem túl kellemes tapasztalatairól. Az akkoriban a Catania sportigazgatójaként dolgozó tréner máig nem tudja elfelejteni, hogy a portugál edző letagadta az újságírók előtt, hogy ismerné a nevét.

"Mourinho arca ugyanolyan, mint a feneke. Pontosan tudnia kellett volna, ki is vagyok, hiszen még akkor találkoztunk, amikor én a Bresciánál dolgoztam, ő pedig a Barcelona edzői stábjának tagja volt.

Nagyon szeretett volna akkortájt az edzőnkkel találkozni. Jól játszotta a szerepét, mint egy igazi komédiás. Szóra sem érdemes, mint edző, de az igaz, hogy a világ egyik legjobb motivátora." - fortyogott a Sky Sportsnak Pietro Lo Monaco.

forrás: sport365.hu