Recent comments

Friss Hírek

BL: Ciao Juve, elfogytak az olaszok - lapszemle




Isten veled Bajnokok Ligája” (Tuttosport), „A Bayern túl erős volt a Juvénak” (La Repubblica), „ A Juventus megpróbálta, de a Bayern jobb volt” (La Gazzetta dello Sport), „Elhibázott küldtetés” (Il Giornale).

Ilyen és ehhez hasonló címek jelentek meg az olasz internetes oldalakon a Juventus Bajnokok Ligája-búcsúját követően. 

„Per l’Europa serve di piú” vagyis „Európához több kell” írta címlapján a Tuttosport, amely Gianluigi Buffont szólaltatta meg a szerdai találkozót követően. „Bíztunk a csodában, de egy olyan csapattal találkoztunk, amely minden tekintetben felülmúlt minket. Ez a Bayern szerintem képes lesz megnyerni a Bajnokok Ligáját” - mondta a Juventus kapusa.


„Juve, ők erősebbek” olvashattuk a kétségkívül igaz megállapítást a Corriere dello Sport első oldalán. A római kiadású sportnapilap természetesen a Lazióra váró fontos (egyébként zárt kapus) Európa Liga-negyeddöntővel is foglalkozott. Az európai porondon utolsóként állva maradt olasz csapatnak, 2-0-ás hátrányból kellene fordítania a Fenerbahce ellen.

„Ez a Bayern még túl erős volt, Juve fejlődni kell”, írta a La Gazzetta dello Sport, amely 9 oldalon foglalkozott a német csapat elleni visszavágóval. A legnagyobb példányszámú olasz sportújság a „Ciao Juventus, elfogytak az olaszok” című cikkében megemlíti, a torinói együttes harmadszor kapott ki tétmeccsen az új Juventus-stadionban, és először a mostani BL-szezonban.

A Gazzetta értékelése szerint Paul Pogba volt a hazai együttes legjobbja. A francia játékoshoz hasonlóan, Buffon, Barzagli, Padoin, és Quagliarella is az egészen jónak számító 6-os osztályzattal zárt.

forrás: hatharom.hu