Recent comments

Friss Hírek

De Sciglio: Fontos mérkőzések következnek


Mattia De Sciglio, a Milan fiatal jobbhátvédje nyilatkozott a Milan Channelnek a Fiorentina elleni mérkőzésről; az interjú közben megjelent Kevin-Prince Boateng, aki De Sciglio hajstílusáról is beszélt.

A rossoneri vasárnap 12:30-kor lépnek pályára a Fiorentina ellen a Stadio Franchi stadionban.
 
Mattia De Sciglio szerint a Milannak nagyon fontos lesz a következő három bajnoki mérkőzés.

“Fizikailag jó formában vagyunk, és a mérkőzéseken mindig sikerül erőt tartogatni a következő találkozóra. Nagyon óvatosnak kell lennünk a Fiorentina ellen, és a lehető legkevesebb hibával kell játszanunk” – mondta De Sciglio.

A célunk a második hely megszerzése a bajnokságban, ez azt jelenti hogy a következő három meccs alapvetően fontos találkozó lesz. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés lesz a Fiorentina ellen, mert már bebizonyították, hogy nagyon egységes és jó teljesítményt nyújtó csapat is tudnak lenni.”

Ezt követően megjelent Kevin-Prince Boateng, aki kedves szavakkal méltatta De Scigliót, majd szót ejtett a frizurájáról is.

“Mit gondolok a következő mérkőzésről? Erről Allegrit kell megkérdezni, de ha Mattia játszik akkor biztosan győzni fogunk. Mattia szezonbeli teljesítménye nem lep meg, mert tudtam, hogy ő valójában milyen jó játékos. Mondhatom, hogy ő – talán nem a világ – de Olaszország egyik legjobb szélsője.

Az egyetlen dolog, amin változtatni kell az a frizurája. Jelen pillanatban a hajstílusa miatt hasonlít a nagyapámra. Ő fontos játékosa a csapatnak, és nagyon tehetséges, ezt az idei és az előző szezonban is bebizonyította” – fejezte be Prince.

A saját nevelésű De Sciglio, aki októberben töltötte be 20. életévét összesen 32 mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben.

forrás: acmilan.hu