Recent comments

Friss Hírek

Conte: "Vucinic rosszul játszott, lőtt két gólt, de a Bayern ellen a padon kezd"




A vártnál sokkal nehezebben gyűrte le a sereghajtót a Juventus tegnap kora este: Conte tanítványai Vucinic duplájával verték 2-1-re a végén emberhátrányban szépítő Pescarát.

A Juve ugyanakkor hatalmas fölényben játszotta végig a meccset, ha kicsit pontosabbak, szerencsésebbek, vagy Pelizzoli nem véd bravúrosan az egész meccs során, könnyen kiütés lehetett volna a vége. A meccs után Conte fáradtan, de boldogan nyilatkozott, majd meglepő módon "lehordta" a meccs hősét.
 
"A meccs végére nagyon kimerültünk. Kísértetiesen hasonló meccs volt, mint a Sampdoria elleni: itt is fölényben voltunk, itt is vezettünk egy 11-es góllal, itt is emberelőnyben voltunk, és itt is zavartan játszottunk. Végül megtartottuk a három pontot, és ez a lényeg.

Hogy mit mondtam Vucinicnek? Azt hogy rosszul játszott ma, mégis szerzett két gólt... Ez talán jó előjel a Bayern elleni meccsre, még akkor is, ha jelenleg úgy gondolom, hogy a kispadon fog kezdeni." - viccelődött Conte, aki nyilván egy percig sem gondolta komolyan, hogy kihagyja a kezdőből Mirkot.

"Egy ilyen meccset megnyerni nem egyszerű, mert a Pescara védekezésre rendezkedett be, a kapusuk pedig pazarul védett. 

Megkönnyebbültem, mert egy újabb fontos lépést tettünk a fő célunk felé."

"A Bayern elleni meccs nehéz lesz. Holnapra pihenőt adok a csapatnak, mert a kezdetektől fogva pörögnünk kell majd. A széleken sokat szenvedtünk, Ribéry és Robben megállítása rendkívül nehéz feladat lesz.

Gratulálunk nekik, amiért máris megnyerték a Bundesligát, ez fantasztikus eredmény, a 20 pontos előnyük egy olyan csapat előtt, amely a BL-ben még veretlen, magáért beszél. Talán játszhatnánk 4-3-3-at, de Lichtsteiner eltiltott, Pepe pedig sérült. Giovincoról egyelőre csak annyit mondhatok, hogy nagyon aggódok érte, a BL-ben biztosan nem játszhat majd."




A montenegrói csatár szintén elmondta véleményét a meccsről és a gólöröméről is.

"A gólom után nem hallottam semmit, a lényeg úgyis csak a győzelem. Ha nyersz, elfogadsz mindent." - reagált Conte csipkelődésére a csatár. 

"Mindenki azt várta, hogy könnyedén verjük majd a Pescarát, minket kivéve. Mi tudtuk, hogy nem lesz egyszerű.

A gólörömöm? Spontán gólöröm volt, úgy éreztem, hogy meg kell tennem. Megtettem!"

"A szerdai meccs a Bayern ellen egy igazi háború lesz. 2-0-s hátrányban vagyunk, de szeretnénk tenni valamit, valami nagyot ez ellen. Mindent bele kell adnunk, mindent meg kell próbálnunk és az utolsó pillanatig kell hajtanunk - a remény hal meg utoljára."

forrás: azzurri.co.hu