Recent comments

Friss Hírek

Conte: A Real és a Barca mellett a Bayern a favorit


A labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi, első mérkőzésén a Bayern München a Juventust fogadja.


Antonio Conte, a torinóiak vezetőedzője a párharc előtt azt mondja, szerinte a bajorok az esélyesek, de csapata eredményeivel bizonyította, hogy nem véletlenül van ott a legjobb nyolc között.

„Olykor az álmok is valóra válhatnak. Ezekkel a játékosokkal senkitől és semmitől sem kell félnem. Nem leszünk áldozatok, azért jöttünk ide, hogy a saját játékunkat játsszuk” – utalt az Allianz Arenában tartott sajtótájékoztatón arra a szakember, hogy a Bayern aligha játszhat majd olyan könnyedséggel a keddi mérkőzésen, mint a Hamburg elleni, 9–2-re végződött hétvégi bajnokin.

„Keressük a nagyon erős Bayern hibáit, gyenge pontjait. Tanulmányozzuk őket, ahogy ők is tanulmányoznak minket – ez a szép ebben a versenysorozatban. Egy álom lebeg előttünk, mert hosszú évekig nem lehetett itt a csapat a BL-ben. 


Kívülállók vagyunk, a Bayern a favorit a Real Madriddal és a Barcelonával együtt, de nem véletlenül vagyunk itt, hanem azért, mert megérdemeljük” – mondta Conte, aki a keretről szólva hozzátette, hogy Mirko Vucsinics játéka kérdéses, csak szerdán dől el, hogy pályára léphet-e.

„A címvédő Chelsea-vel két kitűnő mérkőzést játszottunk, de tavalyi döntős Bayern még erősebb. A bajnokságban húszpontos előnyük van egy olyan csapat előtt, mint a Borussia Dortmund. Igazi topklub, amely nagy kihívást jelent számunkra, de elégedett vagyok a sorsolással, mert lehetőségünk van rá, hogy akár egy nagyon nagy örömöt éljünk át” – nyilatkozta a Serie A éllovasának mestere.


forrás: NSO