Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Nem tiltották el Pinillát


A hétvégén az Inter a Cagliaritól is vereséget szenvedett: a Triesztben lejátszott mérkőzésen a szárd csapat egy igen véleményes szituációból megítélt büntetővel szerezte meg a vezetést.

A csereként beállt, és a meccsen később duplázó Mauricio Pinilla "harcolta ki" a kérdéses tizenegyest - ám eltiltást nem kapott érte.

A Cagliari hazai pályán bárkire veszélyes - és nem utazhatott jó előjelekkel a szárdokhoz Milánóból sem, az Internél gyakorlatilag csak a veterán Tommasso Rocchi volt bevethető csatárposzton.

Éppen Rocchi kihagyott ziccere fájhatott a legjobban az Inter szurkolóinak, ám a második félidőben beállt Pinilla, és két góljával eldöntötte a meccset.

Az elsőt büntetőből szerezte a chilei támadó, egy igen "könnyű síppal" befújt tizenegyes után. Maga az érintett úgy nyilatkozott, hogy egy csatárnak ez a dolga, meg kell próbálnia kiharcolnia a legjobb lehetőségeket. A sztorihoz hozzátartozik, hogy ennél egyértelműbb esetben Domenico Celi viszont nem ítélt büntetőt...


Nem ez lett volna az első eset, hogy színészkedésért később eltiltás vár a játékosra, ám a fegyelmi bizottság úgy döntött, Pinillának nem kell kihagynia egy meccset sem.


A chilei csatár már a 7. gólját szerezte az idei szezonban. 

forrás: azzurri.co.hu