Recent comments

Friss Hírek

Bucchi: Nyerni megyünk Torinóba



Az első fogadja az utolsót a Serie A-ban. Ráadáasul a Pescara pocsék formában van: a bajnokság második felében mindössze egy pontot szereztek (a Juventus 24-et) és gyakorlatilag már kiesőnek tekinthetők. 

Azonban a nemrég kinevezett edző, Christian Bucchi szerint van még miért harcolniuk, és a motivációval nem lesz gond. 

„Nem igaz, hogy nincs mit veszítenünk. A tabella legalján vagyunk, de a méltóságunkat még mindig meg kell védenünk.”

„Nem a legjobb a formánk, de azt mondtam a játékosaimnak, hogy a legjobbjukat adják. Olyan embereket akarok látni, akik készek feláldozni magukat, mert a Serie A-meccsek megérdemlik, hogy mindenki mindig 100 százalékot nyújtson.”

„A Parma elleni csúnya vereség után fontos reakcióra számítok a csapattól. Ezen kívül kivételesnek érzem magam, hogy a Serie A-ban dolgozhatok, amely a világ egyik legfontosabb bajnoksága.” – mondta Bucchi, és mintha érződne is rajta, hogy nagyon megbecsüli, amíg ott dolgozhat, mert talán nem sokáig lesz így… 

Főleg, hogy amióta kinevezték, nem valami meggyőző a Pescara: csak három  meccset játszott velük, de mind a hármat elvesztették, s mindössze egy gólt szereztek.

„Lehetetlen nem motiváltnak lenni a Juventus ellen, és ez azokra a játékosokra is igaz, akik nyomot akarnak hagyni maguk után. Igazi karakteres teljesítményt várok. Nyerni megyünk, nem pedig a károkat korlátozni.”

forrás: azzurri.co.hu