Recent comments

Friss Hírek

Maldini: Még nem dőlt el a bajnokság



Paolo Maldini, a Milan  korábbi legendás védője szerint a bajnokság még nem dőlt el, és a csapatnak még van esélye elhódítani a trófeát.
A tabellán a Milan a második helyet foglalja el, egy ponttal lemaradva a Juventustól. A bajnokságból még 6 mérkőzés van hátra, és a Milan és Juventus is megnyerheti a scudettót. Paolo Maldini, aki több mint 1000 mérkőzésen lépett pályára a Milan színeiben azt mondta: “meglepett a Juventus teljesítménye, nem gondoltam volna hogy ilyen sokáig harcban lesznek a bajnoki címért. Most már minden a kezükben van. A Milan 20 napon belül egyszer kikapott és egyszer döntetlenezett, azonban a bajnoki címért folyó harc még nem dőlt el. Mindkét csapatnak 50 százalék esélye van megnyerni a bajnokságot” .
A legendás bekk hozzátette: “Muntari meg nem adott gólja fontos eset, viszont ezen túl kell lépni. Sokkal jobb, ha a Milan és a Juventus is elkerüli a vitákat. Pirlo? Sohasem kételkedtem benne, még mindig egy óriási játékos. Nesta a Juvéban? Nem tudom. Az utóbbi időben sok sérüléssel bajlódott. Szerencsésnek érezhetem magam, mert 25 éven át a legmagasabb szinten futballoztam. A labdarúgás sok mindent adott nekem, de van hátránya is. Most egyszerű dolgokat csinálok, rengeteg időt a családommal töltök. Nagyon boldog életet élek. Ha van valami, akkor azt megcsinálom, de nem sietek hogy újra munkába álljak” - fejezte be.
Maldini korábban arról beszélt, hogy a Milan nem kérte fel őt a szakmai stábba. A várakozások szerint Franciaországban, a Paris-Saint Germainnál fog dolgozni. Egyébként a PSG-nél dolgozik vezetőedzőként Carlo Ancelotti,  sportigazgatóként pedig Leonardo. Mindketten Maldinivel együtt a Milan egy korszakának meghatározó emberei.
acmilan.hu