Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Idén is harcba szállnak Vidicsért





Az olasz Juventus labdarúgócsapata már a tavaly nyári átigazolási szezonban próbálta megszerezni Nemanja Vidicset, az angol Manchester United szerb védőjét. Ami akkor nem sikerült, talán összejön az idén: olasz lapértesülések szerint a védő neve változatlanul ott szerepel a konkrét torinói erősítési tervek között.



A Serie A-ban listavezető Juventus az AC Milannal fut nagy versenyt a bajnoki címért – előnye a 32. fordulót követően két pont –, de Antonio Conte vezetőedző már hetek óta fél szemmel a következő Bajnokok Ligája-idényre is készülhet. A szakember már többször nyilatkozott csapata védelmének mielőbbi megerősítéséről, mert ami elégnek tűnik odahaza, az vélhetően kevés lesz a nemzetközi porondon.
A 30 éves Vidics szerződése csak 2014 nyarán jár le Manchesterben, de a védőhöz szakmai okokból ragaszkodó United vezetőségét minden bizonnyal meg lehetne győzni egy zsíros ajánlattal. A védő nem segíti a helyzet tisztázását: egyes hírek arról szóltak, hogy már aláírta manchesteri szerződésének a meghosszabbítását, mások eközben úgy tudják, sikerült egyezségre jutnia a Juventus képviselőivel.
A transfermarkt.de 35millió euróra teszi Vidics értékét, aki jelenleg harcképtelen. Még egy decemberi BL-meccsen szenvedett olyan súlyos térdsérülést, hogy már most a nyári alapozásra gondolva kell készülnie.
NSO.hu