Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Bejelentkeztek Robbenért









Arjen Robbennek idén minden esélye megvan arra, hogy csapatával megnyerje a Bajnokok Ligáját. A holland játékos jövőjében azonban még sok a kérdőjel, hiszen egyelőre nem hosszabbítottak vele szerződést a bajorok. A Juventus máris bejelentkezett a klasszisért.


Arjen Robben a Bayern München csapatával tegnap egy lépéssel közelebb került a nagy álomhoz, ami nem más, mint az, hogy a bajorok hazai pályán nyerjék meg a Bajnokok Ligáját. A 2-1-es előny sok mindenre elég lehet Madridban, a holland szélső a müncheni mérkőzéshez hasonlóan a visszavágón is megkeserítené az ellenfél dolgát. Bár még egy év hátra van a szerződéséből, egyes spekulációk szerint a Juventus szívesen Olaszországba csábítaná a világbajnoki ezüstérmes játékost.


"Ha egy óriási nagy klub érdeklődik az ember iránt, az mindig kellemes érzés" - árulta el Robben, aki azt is elmondta, hogy nagyra tartja az olasz listavezetőt. - "A Juventus nagyszerű szezont fut, ráadásul komoly építkezést is végrehajtanak jelenleg, ők mindenképpen a jövő nagy csapata."

"Boldog vagyok a Bayern Münchennél, de egyelőre még nem írtunk alá a szerződésem meghosszabbításást, és hát ilyen a profi futball: sosem tudhatod, mi fog történni." - fejtette ki véleményét a holland klasszis.  



sport365.hu