Recent comments

Friss Hírek

Inter: Affelayal erősítenének

Egyelőre pocsék szezont tudhat az Inter maga mögött, a csapat kiesett a Bajnokok Ligájából, a szezonbéli második edzőváltásán is átesett a klub, és nagyon kevés esély mutatkozik arra, hogy jövőre is a legrangosabb európai kupaporondon mutathassa meg tudását a milánói gárda.



A Corriere dello Sport információi szerint az Inter elsősorban a középpályáját szeretné ütősebbé tenni, mindehhez pedig az FC Barcelona mellőzött holland sztárját, Ibrahim Affelayt nézte ki magának.
A 25 éves szélső 2011 januárjában igazolt a katalán klubhoz, ám részben sérülései, részben pedig az új vetélytársak felbukkanása (Tello, Cuenca) akadályozhatják jövőjét a spanyol óriásnál, és habár Barcelonában sokat fejlődött a villámgyors középpályás, talán itt az ideje, hogy klubot váltson.
A sokoldalú holland piaci értéke az utóbbi hónapokban 10 millió €-ra csökkent, ebben nyilván közrejátszik az szeptember óta tartó sérülése is, ám ezt figyelembe véve az Inter akár diszkontáron is hozzájuthatna egy kiváló képességekkel megáldott labdarúgóhoz.
Egyelőre hivatalos ajánlatot még nem tett az Inter a Barcának, de nem lenne meglepő, ha heteken belül befutna az első próbálkozás Affelay megszerzéséért.

azzuri.blog.hu