Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Astori ügynöke megerősítette a Juventus érdeklődését

Egyre biztosabb, hogy a következő idényben a Juventus a Bajnokok Ligájában indulhat, így a háromfrontos terhelés miatt a torinói klubnak több poszton is erősítenie kell a keretén a nyári átigazolási időszak alatt.
Az egyik ilyen pozíció a belső védős poszt lenne, ahol ugyan három játékost, Andrea Barzaglit, Leonardo Bonuccit és Giorgio Chiellinit, valamint vészmegoldásként Martin Cacerest is bevetheti Antonio Conte, de gondolva a sérülésekre és a sűrűbb játékos rotálásra, elkélne még egy belső védő a csapatnál.


Erre a posztra a Juventus egyik jelöltje a Cagliari védője, Davide Astori lehet, aki ügynöke szerint megérett arra, hogy egy nagy csapatnál is bizonyítsa képességeit.
„Davide az elmúlt években több, mint 100 Serie A-s mérkőzést tudhat a háta mögött remek teljesítménnyel. Mindezt idén is folytatja, és készen áll karrierje legfontosabb szakaszára.” – kezdte a játékos ügynöke.
2001 és 2006 között az AC Milan utánpótlás akadémiáján nevelkedő hátvéd iránt több olasz klub is érdeklődik, de a lista élén a Juventus szerepel: „Meg tudom erősíteni a Bianconeri érdeklődését Astori iránt.” – nyilatkozta Renzo Contratto a TuttoJuve.com-nak.
azzuri.blog.hu