Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Már nem mernek igazságosan fújni a meccseinken


Massimo Allegri teljesen kikelt magából csapata szombat esti, Catania elleni döntetlenjét követően. A találkozó 1-1-es végeredményt hozott, de a milánóiak szakvezetője úgy érzi, megfosztották őket egy szabályos góltól, mindamellett, hogy több esetben is tévesen lesen állították meg gólhelyzetbe került játékosait.
A kérdéses esetre már 1-1-nél került sor a 2. félidőben. A Milan vezető gólját szerző Robinho ugrott ki a védők közül, elvitte a labdát a kapus mellett és kapura gurított, lövését azonban a visszafutó Marchese a gólvonalról - vagy mögüle? - kivágta a mezőnybe.  Bár még a visszajátszások alapján is nehéz eldönteni, hogy a labda teljes terjedelmével áthaladt-e a gólvonalon, Allegrinek elfogyott a türelme, és komoly szóbeli kirohanást intézett - meglepetésre nem a találkozót vezető Bergonzi, hanem a Juventus vezetői ellen.
"Megint nem adtak meg egy gólt nekünk, Marotta jobban tenné, ha befogná a száját!" - nyilatkozta a dühös szakvezető a mérkőzés után. "Az elmúlt hetekben a torióniak vezetői rengeteget panaszkodtak a bírókra, meg nem adott 11-esekről, elmaradt piros lapokról és elvett gólokról beszéltek, és közben megfeledkeztek Muntari fantom-góljáról. Mindenesetre a sok beszéddel elérték a céljukat, a bírók most már nem mernek igazságosan fújni a Milan meccsein. Jobban tennék, ha csöndben maradnának, és beszéd helyett a játékkal foglalkoznának. Igen, most én is beszélek, de ha Marotta panaszkodhat, akkor én is."
Allegri ezután a két csapat teljesítményéről is beszélt.
"Jól kezdtük a találkozót és meg is szereztük a vezetést, de a második félidőt gyengébben kezdtük, a Catania pedig kihasználta ezt. Egy kicsit leálltunk a játékkal, nem tudom, mi lehetett az oka, talán a fáradtság. Az egyenlítés után a fiúk újra elkezdtek játszani és számtalan helyzetet dolgoztunk ki, amiért büszke vagyok rájuk. Sajnos a győzelem bizonyos okokból nem jött össze, így a Juve megközelíthet minket két ponra, de nyugodtak vagyunk, és bízunk a Napoliban."
azzuri.blog.hu