Recent comments

Friss Hírek

Reja: Mintha egy derbit nyertünk volna meg


Edy Reja a Lazio 2-0-s hátrányból tíz emberrel megnyert Cesena ellni bajnokija után elmondta, olyan mint ha egy derbit nyertek volna meg.
Már úgy tűnt, hogy csütörtök este nulla pontot gyűjt be a Biancocelesti, miután Abdoullay Konko piros lapjával emberhátrányba kerültek és fél óra után már 2-0-ra vezetett a Cesena, azonban egy kiváló periódusnak köszönhetően (10. perc alatt) fordítottak és 3-2-re megnyerték a találkozót.
„Olyan volt ezt a meccset megnyerni, mintha egy derbit nyertünk volna meg, akkor is, ha az mindig nagyon különleges érzés. ” mondta az edző a mérkőzés után a Sky Sport Italiának.
„Meggyőződésem, hogy ha múlt héten nem engedjük a Genoát megszerezni a harmadik gólját, akkor is nyertünk volna.”
„Az elején nem volt túl magabiztos a védelmünk, de Libor Kozak teljesítménye nagyon sokat segített. Csak 20 perc volt a lábában ezért nem játszathattam az elejétől.” – Kozak a 45. percben állt be Candreva helyre, majd a lefújás előtt 10 perccel Scaloni váltotta.
A szurkolók mindig is kritikusak voltak Rejával szemben, azonban csütörtök este az ő nevét skandálták.
„A megtiszteltetés a játékosokat illeti, mert mindig nagyszerű pillanatokat szereznek nekünk. Miroslav Klose sosem adja fel, egy kapocs a középpálya és a támadószekció között, tényleg példaértékű lehet mindenki előtt. ”
„Hernanes most is rendkívülii volt. Szobrot kellene emelni a csapatnak a tiszteletére.”
A Lazio a győzelemnek köszönhetően két pontra megközelítette a második Milant, igaz a fővárosiak egy meccsel többet játszottak – a Rossoneri az Udinesével csap össze szombaton.
olaszfoci.hu