Recent comments

Friss Hírek

Ibrahimovic vs. Storari


Giorgio Chiellini szerint Zlatan Ibrahimovic megütötte Marco Storarit a Milan – Juventus Coppa Italia elődöntő mérkőzés végén. A támadó és a portás kisebb szóváltásba keveredett a találkozó lefújását követően.
„Hogy mi történt a végén Ibrával? Ellenem nem tett semmit, ellenben Storarival hasonlót tett, mint vasárnap Salvatore Aronicával.”, mondta Chiellini a Sky Sport Italia-nak.„Remélem, valaki látta, valamint azt, hogy a TV is felvette. Ilyen dolgok előfordulhatnak fokozott érzelmi állapotnál, ám az lenne a helyénvaló, ha az embereket megbüntetnék az ilyesfajta hibáikért. Nem tudom miért történt, mi csak beszélgettünk…”
„Chiellini jobban tenné, ha nem mondana ilyeneket.”, mondta a Milan 34 esztendős játékosa, Massimo Ambrosini. „Ezek elég kellemetlen és nem helyén való dolgok, melyekről, úgy gondolom, csak emelkedett hangnemben lehet beszélni. Maguk azt mondják, jogosan beszélünk róla, azonban nem olyan vicces erre bemenni a sajtószobába és megnézni a televíziós bizonyítékot. Az Ibra elleni büntetés? Ha hibát vétett, akkor fizetnie kell, de nem a sajtószobában és ne jöjjenek mesékkel, és más egyéb dolgokkal, mert ez olyan dolog, amit nem szabadna megtenni.”
„Ha megnézik a felvételt, akkor láthatják, hogy Ibra nem ütötte meg Storarit, pusztán elismerésének adott hangot, amiért szögletre mentette a labdát a lövését követően.”, mondta Marco Amelia a Radio Sportiva-nak. „Csupán csak hozzáért az ujjával, hogy megmutassa Storarinak, milyen rosszul cselekedett, ám a semmiből hirtelen hatalmas káosz teremtődött, melyet egy gyerekes Juve reakció követett. Láttam, ahogy Chiellini Mauro Tassottival veszekedik, én pedig próbáltam leállítani. Megpróbált bajt keverni a semmiből. Mindenki fél Zlatantól, mert nagy és ijesztő, ám úgy vélem, sokszor őt provokálják, ami nem helyes.”
juventushungary.hu