Recent comments

Friss Hírek

Inter: Ranieri egyelőre maradhat


Az Internazionale első embere egy napokban adott nyilatkozatában elmondta: egyelőre még nem szeretne az edzőváltás lehetőségéről beszélni, megpróbálják a klub jelenlegi trénerével folytatni a munkát, s majd meglátják, hogy mit hoz a jövő. A milánóiak egyébként vasárnap este a Napoli otthonában teszik tiszteletüket, s egy újabb vereség- sajtóhírek szerint- biztosan komoly következményekkel járna. A fekete-kékek amúgy sem egyszerű dolgát tovább nehezíti, hogy Maicon és Ranocchia sérülés miatt nem léphetnek pályára.
Massimo Moratti úgy kezdte sajtótájékoztatóját: ezen a nehéz időszakon minél hamarabb muszáj lenne túllépniük. Most csak a San Paolóban rájuk váró rangadóra akar koncentrálni, ahová a csapat- nem lehet kérdés- Claudio Ranieri irányítása alatt utazik el- tette hozzá. A presidente megjegyezte: semmit sem szeretne jobban, minthogy aktuális trénerükkel visszatérjen az alakulata a helyes útra, de ezen bajnoki előtt a jövővel összefüggően nem óhajt találgatásokba bocsátkozni. A lehetséges befektetőkkel kapcsolatban szintén kifejtette véleményét, azt gondolja: nem azokat a heteket, hónapokat éli át az együttese, amikor esetleges külföldi tőke beáramlása kéne, hogy legyen a fő téma az öltözőben, a médiában és a székház környékén.
Egyes sajtóértesülések alapján Ranierinek mennie kell, amennyiben ma ismét alulmarad a Nerazzurri. A legújabb név pedig, aki felmerült, mint megfelelő utódjelölt, Walter Zenga, az Inter egykori kapusa, a dubaji Al-Naszr menedzsere.
olaszfoci.hu