Recent comments

Friss Hírek

Mazzari: Nem vagyunk favoritok


Ma este tovább folytatódnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntős összecsapásai, ahol a Napoli hazai pályán fogadja a Chelsea csapatát. A találkozót megelőzően az Azzurri trénere, Walter Mazzarri nyilatkozott, aki eltiltás miatt a lelátóról lesz kénytelen követni az esti mérkőzés történéseit.
„Kissé bizarr, hogy mi lennénk az esti mérkőzés esélyesei, de büszkék vagyunk erre. Azonban nagy baj lenne, ha valóban el is hinnénk, hogy mi vagyunk az esélyesek. Nem vagyunk favoritok.” - kezdte nyilatkozatát Mazzarri, majd gyorsan hozzátett, csodálja a játékosait és tisztában vannak a feladtuk nehézségével.
„A játékosaim mély benyomást tettek rám azzal, ahogyan fejlődtek az elmúlt 2 idényben.”
„Tudjuk, hogy milyen nehézségekkel kell szembenéznünk, az ellenfél összes játékosára oda kell figyelnünk.”
Walter Mazzarri nem irányíthatja csapatát a pálya mellől a Chelsea elleni két összecsapás alkalmával, miután a decemberi Villarreal elleni találkozó során lökdösni kezdte Nilmart, aki szerinte húzta az időt. Mazzarri helyett Nicoló Frustalupi dirigálja majd a Napolit.
„Frustalupi ül le a kispadra. Ő egy nagyon jó edző és garantálom, hogy taktikailag ő jobb, mint én.”
A hangulatra minden bizonnyal ma sem lesz panasz a San Paolóban, a szurkolók lehetnek a Napoli 12. mezőnyjátékosa a londoni klub ellen.
„A stadionban hasonló pokoli hangulat lesz, mint a Manchester City ellen. A mi rajongóink a legjobbak, ez előnyt jelenthet számunkra.”- zárta gondolatait Mazzarri. 
azzuri.blog.hu