Recent comments

Friss Hírek

Nápolyban is kikapott az Inter


A legutóbbi hét tétmeccséből hatot elveszítő Inter legutóbb 1997-ben tudott nyerni a Napolivendégeként a bajnokságban, s a vasárnapi találkozó sem indult túl jól a fekete-kékek számára, hiszen a házigazdák uralták a játékot. Gökhan Inler lövése nem talált utat a milánóiak kapujába, majd Blerim Dzemaili próbálkozását bravúrral hárította Júlio César.
A fordulás után aztán góllá érett a Napoli mezőnyfölénye: egy eladott labdával indultak meg a hazaiak, Dzemaili két csel után készített le Ezequiel Lavezzinek, aki kilőtte a bal alsót. Az argentin csatár igencsak jó formában futballozik, hiszen legutóbbi három meccsén négyszer volt eredményes. Az Internél Giampaolo Pazzini neve mellé írhattunk egy kihagyott helyzetet, ám milánóiak nem tudtak igazán veszélyes támadásokat vezetni.
A 79. percben emberelőnybe került az Inter: Salvatore Aronica utolsó emberként szabálytalankodott, így a játékvezető egyből piros lapot mutatott fel az olasz hátvédnek. Ám a fekete-kékeknek így sem ment, nem tudták megtörni közel egy hónapos gólcsendjüket, így 1–0-ra kikaptak Nápolyban.
NSO.hu