Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Nagyon szépen játszottunk


Az AC Milan edzője Massimiliano Allegri nem csalódott, amiért csapata csak 1-1-es döntetlent játszott szombat este a Juventus ellen, de elmondta Sulley Muntari meg nem adott gólja megváltoztathatta volna a meccs végkimenetelét.
A Rossoneri hamar vezetéshez jutott Antonio Nocerino góljával, azonban a Juventus a hajrában egyenlíteni tudott Alessandro Matri révén.
Mindkét csapatnak volt egy meg nem adott gólja, Muntari fejesét  Gianluigi Buffon a gólvonalon túlról kotorta ki, míg a másik oldalon a játékvezető tévesen lest jelzett Matri találatánál.
A mérkőzés után Allegri elmondta a Sky Sportnak, hogy akár a három pont is meglehetett volna.
„Nem voltam ideges a meccs végén. Nagyon szép játékot láthattunk a Milantól.”
„Muntari meg nem adott gólja megváltoztathatta volna a játék menetét, mert már 2-0-ra is vezethettünk volna. Talán ugyanígy döntetlen lett volna az eredmény, de a meccs más lett volna.”
„Matri gólja? Hogy őszinte legyek, nem láttam jól. Ha mi előtte megkapjuk Muntari gólját még így is 2-1-lett volna az állás.”
A döntetlen után a Milan továbbra is vezeti a bajnoki tabellát egy ponttal megelőzve az Öreg Hölgyet, akik egy meccsel kevesebbet játszottak.
olaszfoci.hu