Recent comments

Friss Hírek

Mazzari: A visszavágón is remek formában kell futballoznunk

„A negyedik gólt is megszerezhettük volna, de nem volt szerencsénk a meccs végén, Christian Maggio lövésénél. Ezt nagyon sajnálhatjuk, mert a háromgólos előny megnyugtatóbb lett volna a visszavágó előtt. A Chelsea hazai pályán nagyon erős csapat, a párharc második meccsén újra remek formában kell futballoznunk” – nyilatkozta Walter Mazzarri, a Napoli vezetőedzője.
A szakember kiemelte, nagyon szerencsétlen gólt kaptak, ami után tíz percig nem találták magukat, de csapata a folytatásban fantasztikus munkát végzett, így fel tudott állni ebből a helyzetből.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy még nem jutottunk be a negyeddöntőbe. Ma is láthattuk, hogy a Chelsea-t nagyszerű játékosok alkotják, akik hazai pályán bármikor tudnak két gólt szerezni. Örülök, hogy ebben a szezonban már játszottunk Angliában, a Manchester City vendégeként a csoportkörben, mert így nagyjából el tudjuk képzelni, hogy mi vár ránk Londonban” – fogalmazott Mazzarri, aki alighanem elfogadná a manchesteri meccs eredményét a Chelsea ellen is a március 14-i visszavágón, ugyanis szeptemberben 1–1-es döntetlennel távoztak az olaszok Angliából.



NSO.hu