Recent comments

Friss Hírek

Milan-Juventus: Még mindig megy a sárdobálás

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a szombat esti, Milan-Juventus bajnoki után.



Újabb részletek kerültek napvilágra a szombat esti olasz csúcsderbin és az a találkozó után történeket illetően. Az 1-1-es döntetlennel záruló meccs alaposan "kiverte a biztosítékot" egyeseknél. Mint az a Sky Sports jelentései alapján kiderült: Adriano Galliani alelnök már a szünetben az öltözők előtt várta Tagliavento játékvezetőt, aki 1-0-s hazai előnynél nem adta meg Muntari fejesgólját, holott az összes felvétel egyértelműen azt bizonyítja, hogy a labda legalább fél méterrel bent volt.
"Mi ez, valami összeesküvés?! Mit képzelsz magadról, egy méterrel, legalább egy méterrel bent volt?!" - üvöltözött Galliani a meccs szünetében a bírónak, mire az arra sétáló Juventis edző, Antonio Conte odaszólt a tar fejű milánói sportvezetőnek: "Fejezd már be, ti magatok vagytok a maffia!".
Kemény szavak, annyi bizonyos, ahogyan az is, hogy a játékvezetői bizottságon kívül több más testület is vizsgálódik a szombat este történtek miatt. Már csak azért is van mit átgondolni, hiszen Antonini és Lichtsteiner, valamint Mexes és Matri is összecsapott egymással a meccs különböző szakaszában...
A talján játékvezetői bizottság elnöke, Marcello Nicchi Gianluigi Buffon szavait is kikérte magának. A torinói zebrák válogatott kapusa ugyanis rögtön a meccs után kijelentette: ha látta volna, akkor sem erősítette volna meg, hogy bent volt Mutari fejese.
- Csalódtam Buffonban. A nemzeti csapatom világbajnok kapusa és csapatkapitánya egyszerűen nem mondhat ilyet! Hát micsoda példa ez a gyerekeknek? - tette fel a költői kérdést Nicchi.
samsungsport.hu