Recent comments

Friss Hírek

Ghirardi: Giovinco drága lesz


Tommaso Ghirardi, a Parma elnöke elmondta, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia azoknak a kluboknak, akik a nyáron meg akarják szerezni Sebastian Giovinco játékjogát.
Az aprótermetű támadó jelenleg a Juventus és a Parma közös tulajdonát képezi, miután a Giallobluk tavaly nyáron 3.5 millió €-t megszerezték a játékos 50%-t. A 25 éves Giovinco az idei szezonban 22 mérkőzésen 9 találatig jutott, ami jelentősen felemeli az értékét. – Legalábbis a Parma elnöke, így gondolja:
„Sebastian a világ bármely csapatában játszhatna. Játékosként is rengeteget fejlődött, elkezdett gólokat szerezni, ezért ha így folytatja fontos szerepet tölthet be a jövőben. Seba közös tulajdonban van a Juventussal, de magas árajánlatnak kell érkeznie ahhoz, hogy egyáltalán elgondolkodjunk az elengedéséről.” – mondta Ghirardi a CRC Rádiónak.
Fennáll a lehetősége, hogy a Juve vissza akarja szerezni a játékos másik felét, de ehhez a Parmával is meg kell állapodnia. Amennyiben a két klubnak ez nem sikerül, vak licit dönthet Giovinco jövőjéről.
juventushungary.hu