Recent comments

Friss Hírek

Blanc: Ha Mexes az EB-n ilyet tenne, kitenném a keretből

Philippe Mexésre 3 mérkőzéses eltiltást rótt a FIGC fegyelmi bizottsága, szankcióul a Milan-Juventus mérkőzés során, Borriellóra mért ütéséért. A találkozó alatt hibát-hibára halmozó Tagliavento ugyan nem szúrta ki az esetet, de a tv-közvetítés alapján nem maradt végül a durva gesztus megtorlatlanul.

A Milan hátvédjének húzása, a játékvezető bakijaihoz hasonlóan, komoly visszahangot váltott ki világszerte, az ügyben pedig az összecsapásra hangolva megszólalt, érintettsége révén, a francia válogatott szövetségi kapitánya is.
Laurent Blanc, a sajtó képviselőinek elárulta, komoly hibának tartja játékosa viselkedését, mely nem megengedhető a legmagasabb szinteken. Mint azt hozzátette, amennyiben a játékos hasonlóképp cselekedne az EB során, azonnali jelleggel kitenné a csapat keretéből.
Ideje tehát magába szállnia a hátvédnek, ha más nem, okulnia trénere példájából, Laurent Blanc ugyanis ritkán hagyta cserben egy-egy butasága miatt úgy társait, mint ahogyan azt Mexes tette több ízben is Rómában, illetve ahogyan tehette volna hétvégén, a szezon rangadóján.
azzuri.blog.hu