Recent comments

Friss Hírek

Conte: Dicséret illeti a Milant


A Juventus edzője Antonio Conte elismerte, hogy a Milan többet érdemelt volna az egy pontnál, azonban a játékvezetők mindkét csapat kárára tévedtek és egyik meg nem adott gól nem ér többet a másiknál.
A szombat esti 1-1-es döntetlenre végződött Milan - Juventus rangadón két nagy hibát is vétett Romagnoli partjelző: mindkét csapatnak volt egy meg nem adott gólja, Muntari fejesét  Gianluigi Buffon a gólvonalon túlról kotorta ki, míg a másik oldalon a játékvezető tévesen lest jelzett Matri találatánál.
„Először is meg kell dicsérni a Milant, miután egy órán át a legkomolyabb szinten játszottak, nagy nyomást helyezve ránk. Természetesen nem könnyű folyamatosan ebben a tempóban játszani, egy idő után elfáradtak. Ezt mi kihasználtuk és ki tudtunk egyenlíteni.”
„Most hagyjuk a Scudettot egy ilyen meccs után. Bárki, aki látta a találkozót azt is láthatta, hogy a Milan csodálatos volt, míg a Juventus szerencsés. Még hosszú út áll előttünk és a Milan egy nagyon erős csapat és ma ezt be is bizonyították a sok hiányzó ellenére is.”
„A játékvezetők két nagy hibát is vétettek ma este. Mit is mondhatnék? Történnek ilyen dolgok, tudomásul vesszük, hogy egy kedvezett nekünk a másik pedig nem. Reméljük ezek a hibák a szezon végére az összes csapat között arányosan oszlanak el.”
Ugyanakkor Conte később kisebb vitába bonyolódott a korábbi Milan sztárral Zvonimir Bobannal, aki most a Sky Sport Italia tudósítója.
„Nem hiszem, hogy a két tévedést össze kellene hasonlítani és ki lehet jelenteni, hogy az egyik károsabb volt a másiknál. Mindkét gól hibásan lett érvénytelenítve, ezért egyenlők. A mi gólunk nem ér annyit? Nem látok különbséget. Mindkettőnél hibáztak.”
„Kétségtelen, hogy többet érdemelt a Milan a mérkőzésen mutatott teljesítménye alapján, de ma este mindkét csapat kárára tévedtek.”
Később a felek békét kötöttek és Conte elnézést kért, amiért nyersen fogalmazott.
olaszfoci.hu