Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Fontos, de nem létfontosságú a derbi


Massimiliano Allegri igyekezett tompítani a Juventus elleni rangadó fontosságát. Szombat este a bajnokság első és második helyezettje találkozik egymással a milánói Stadio San Siroban.
„A szombati mérkőzés nagyon fontos lesz, de nem létfontosságú.”, mondta a tréner az RTL 102,5 rádiónak. „A vita? Úgy vélem, ez a játék része, élbolyba tartozó csapatoknál teljesen normális.”„Készen állunk a mérkőzésre. Technikailag és védekezésben jól kell teljesítenünk. A statisztikák szerint megérdemlik jelenlegi helyezésüket, még nem kaptak ki és ez egy nehéz mérkőzés lesz – ami teljesen normális, ha az első játszik a másodikkal.”

A rossonerit továbbra is sérülések és eltiltások sújtják, így Allegrinek nem sok lehetősége lesz a változtatásra.
„Elképzelhető Antonini és Mesbah pályára lépése is. Maxi Lopez kiesett, ahogyan Boateng is. Pato holnap játszani fog, ő nagyon motivált a mérkőzést illetően. A jelenlegi állás szerint Muntari is kezdő lesz. Ibrahimovic hiánya? Egy bajnokról van szó és örülnék, ha bevethető lenne, de vele, vagy nélküle is meg kell nyernünk a találkozót, mert ez egy fontos mérkőzés lesz.”
Allegri természetesen a nagy visszatérőről, Andrea Pirloról is beszélt.
„Rendkívüli futballista. Torinóban új motivációra lelt és a Milanban eltöltött 10 éve nem volt hiábavaló. Kvalitása ugyanis mit sem kopott.”
juventushungary.hu