Recent comments

Friss Hírek

Thiago Silva: Meglepett a Juventus


A Milan brazil belsővédője elárulta, hogy meglepte a Juventus idei remeklése és nem számított rá, hogy a torinói csapat versenyben lesz a Scudettóért folytatott harcban.
A két csapat szombaton este a San Siróban csap össze és ugyan a vendéglátók 1 pontos előnnyel várják a találkozót a Juventusnak még van egy elmaradt meccse.
„Hogy őszinte legyek, nem számítottam arra, hogy a Juve ilyen erős lesz. A Bianconeri bebizonyította, hogy minőségi csapat és Antonio Conte személyében nagyon erős edzőjük van. Remekül szerepelnek, de meg tudjuk verni őket.” – mondta Silva a Corriere dello Sportnak.
Az olasz óriások az idei szezonban már kétszer is összecsaptak egymással és mindkétszer a Juventus győzött, előbb hazai pályán 2-0-ra a bajnokságban, majd a 2-1-re a San Siróban az olasz kupában.
„Nem szabad ennyit hibáznunk. Túl sok hibával játszunk ellenük, ami elég furcsa. A Juve azért is veszélyes, mert minden hibádat kihasználják a gólszerzésre. Kontrákból is nagyon gyorsak és teljesen más mentalitásban lépnek pályára, mint a többi csapat.”
A Milan korábbi ikonja, Andrea Pirlo lehet az egyik, aki elhallgathatja a Rossonerit a hétvégén.
„Tudjuk, hogy Andrea az, akin keresztül mennek a támadások, de mindenkit szemmel kell tartanunk, nem csak őt.”
juventushungary.hu