Recent comments

Friss Hírek

Aquilani: A Milan a jobb


A középpályás, aki sérülés miatt kénytelen kihagyni a mai mérkőzést, reméli, hogy a Rossoneri ma emlékeztetni fog mindenkit rá, hogy miért is ők a címvédők. Alberto Aquilani meg van győződve róla, hogy a Milan jobb csapat, mint a Juventus, de azt elismeri, hogy csapatának ma este ezt be is kell bizonyítania.
„Úgy gondolom, a Milan erősebb, mint a Juventus, de ezt be kell bizonyítani a pályán is. Irigylem a Juventus veretlenségi rekordját, illetve Claudio Marchisiot, aki egy nagyon erős játékos. A Juventus rengeteget fektetett abba, hogy visszatérjen a csúcsra. És Conte nagyon jól megszervezte a csapatot. Ugyanakkor én továbbra is úgy gondolom, hogy a játékosok azok, akik a különbséget jelentik.” – mondta a korábbi Juve játékos a Gazzetta dello Sportnak.
Aquilani szintén kitért a hiányzó svéd klasszis, Zlatan Ibrahimovic távollétére: „A csapat megmutatta, hogy képes nélküle is játszani. És én remélem, hogy Patonak ez egy nagyszerű mérkőzése lesz a Milanban, mivel óriási potenciál rejtőzik benne.”
juventushungary.hu