Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Elégedett vagyok

“A játékosok hatvan percig remekül teljesítettek, aztán kicsit elkényelmesedett a csapat. Kaptunk egy gólt és kockáztattuk, hogy esetleg izgalmassá válik a meccs, de végül miénk lett a három pont, ezért elégedett vagyok. Nincs könnyebb és nehezebb meccs, mindegyiken meg kell küzdeni a sikerért. A játékosok segítették egymást, így mindenki a legtöbbet tudta nyújtani a képességeiből.”

“Úgy gondolom, hogy az utolsó fél órában saját magunknak köszönhetően kockáztattuk a biztos vezetésünket és akár 3-2 is lehetett volna az állás. Egy meccsnek sosincs vége, amíg a játékvezető le nem fújja. Figyelmeztető jel kell hogy legyen ez a találkozó a jövőre nézve, hogy máskor ne könnyelműsködjön a csapat. Meglátjuk milyen állapotban lesz Aquilani a héten, most még nem tudom, játszhat-e a Juventus ellen. Elég bő a keretünk, minden játékosra lehet számítani, ez pedig jó jel szombatra. Tiszteljük a Cesenát, ahogy minden csapatot, de elég jónak kell lenni ahhoz, hogy mindig a saját játékunkat játszhassuk, ahogy ma is tettük. 
A klub remek munkát végzett, hogy idehozta nekünk Muntarit. Gallianit illeti a dicséret, hogy nem hagyta ki ezt a lehetőséget. Szerintem jól teljesít majd nálunk, képes irányítót is játszani, de a legjobb poszt számára a szélen van.
Szombaton egy csodás meccset játszunk majd, ami akár a bajnoki címről is dönthet. Mindig a következő meccsre figyelünk. A játékvezetők jó munkát végeznek, pedig nagy a felelősségük. A bajnoki címért harcolunk, és úgy számolom a helyzetünket, hogy jelenleg két pont hátrányban vagyunk a Juventushoz képest.
Egy egész hetünk van edzeni és készülni, csütörtökön pedig kiderül, hogy Ibrahimovicra számíthatok-e vagy sem. A csapat megértette, milyen időszakon megyünk keresztül és mindenki rájött, hogy vagy csapatként küzdünk együtt vagy nem nyerünk semmit.”
acmilan.hu