Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Totti pótlására több lehetőségem is van

Megnyugodhatnak a Roma szurkolói, miután Luis Enrique szerint Francesco Totti pótlására számos lehetősége van a csapaton belül.

A Roma kapitánya eltiltását tölti majd az Atalanta elleni bajnokin, azonban Luis Enrique nem aggódik, mert van bőven lehetősége a csatár pótlására.

"Nem csak Pjanic és Lamela jöhet szóba Totti pótlására, mert ott van még Marquinho, Perrotta és Krkic is."- jelentette ki a spanyol szakember.

"Legalább 4-5 játékos közül választhatok, így mindenki maradhat a saját posztján, Totti pótlására több lehetőségem is van."

Az utóbbi időszakban nagyon sok kritika érte Simon Kjaert, azonban nem kizárt, hogy a játékos mégis lehetőséget kap majd holnap.

"Simon nagyon jó játékos és még mindig csak 22 éves, de már VB-n is szerepelt, valamint lehúzott 2 évet az olasz bajnokságban, egyet pedig a Bundesligában. Nagyon jó fizikuma és mentalitása van a focihoz. Amikor hibázik az ember, olyankor mérges lesz, ez igaz Kjaerre is, de nem csak rá, hanem Borinire, Perrottára, Cassettire és a többiekre is. Mindenki hibázik, nem csak a focisták."

Az Atalanta mindössze 4 pont hátrányban lenne a Romához képest, ha nem kapott volna 6 pontos levonást az év elején.

"Nagyon jól szerepelnek és iszonyat veszélyesek. Nem German Denis az egyetlen veszély, hiszen remekül kontráznak és ott van még Luca Cigarini, Matteo Brighi és Ezequiel Schelotto is, akikre oda kell figyelni. Az Atalanta remekül kezdte a szezont és megérdemlik a tabellán elfoglalt helyüket."

Egyre nagyobb nyomás helyeződik a Romára, miután a következő fordulóban a városi rivális Lazioval csap össze az együttes.

"Még nem gondolok a derbire, mert a holnapi meccs fontosabb ennél. Nem szeretek más csapatokról beszélni, így csak a Romára koncentrálok."

A héten olyan hírek láttak napvilágot, miszerint Enrique válthatja a Barcánál Pep Guardiolát.

"A futballban nem létezik olyan, hogy jövő. Amikor megállapodtam Franco Baldinivel, nem fordult meg a fejemben olyan, hogy nem töltöm ki a szerződésem és most sem gondolok ilyenre. A jelenben élek és azért dolgozom, hogy ez a csapat fejlődjön. Nem tudom, hogy mi lesz a Roma után, mert csak az a biztos, hogy ha a klub is szeretné, akkor örömmel kitöltöm a szerződésem."



asroma.hu