Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Kulcsszerepe lesz a taktikának

A Roma mestere elismerte, hogy csapata mindig szenved, amikor az ellenfél taktikát vált és ezen szeretne változtatni.

"Egyelőre sem taktikai, sem fizikai, sem mentális okát nem találjuk annak, hogy miért vannak ezek a hullámvölgyek."- kezdte nyilatkozatát Enrique.

"Nagyon sok múlik az ellenfelünk leleményességén és azon, hogy milyen szintű csapat ellen játszunk. Sokszor nem tudjuk lekontrázni az ellenfeleinket, amikor azok taktikát váltanak annak érdekében, hogy komoly gondokat okozzanak nekünk. A Parma 3-5-2-es rendszerben játszik és Sergio Floccari, valamint Sebastian Giovinco tud meglepetést okozni nekünk, de alaposan tanulmányoztuk a játékukat."

"Amikor becsúszik egy vereség, akkor azon dolgozunk, hogy mihamarabb túl tegye magát a csapat rajta és nem hagyom, hogy a játékosok pihenjenek az edzésen, hiszen csak így járhatunk mindig emelt fővel."

A spanyol edzőt arról kérdezték az újságírók, hogy kinek lesz helye a jövő évi csapatban.

"Nem tudom megmondani, hogy 3-4 hónap múlva mi lesz, de senkinek nincs garantált helye a Romában, hiszen minden az eredményen múlik. Mindenkinek meg kell küzdenie napról napra a helyéért ebben a csodálatos csapatban."

"Ebben a pillanatban semmi biztosat nem tudok mondani, még saját magammal kapcsolatban sem. Mindig a holnapi nap a következő teszt és szeretném, ha ez lenne az én üzenetem. Egyelőre nem foglalkozom a következő szezon tervezgetésével, hiszen mindenkinek a holnapi napra kell koncentrálnia és a szurkolók a mi vizsgáztatóink."

"Ami pedig a meccset illeti, Osvaldo lehet kezdeni fog a Parma ellen, de Marquinho még nem 100%-ig egészséges. Mindössze két hete csatlakozott hozzánk és még be kell illeszkednie."



asroma.hu