Recent comments

Friss Hírek

Conte: Nyugodtak maradtunk


Antonio Conte gratulált csapatának a Catania elleni nehezen kiharcolt győzelmet követően. A rossazzurri ismét bebizonyította, hogy nem szabad félvállról venni, azzal, hogy már a negyedik minutumban előnyhöz jutott, ám a Juventus végül magára talált.
„Ez volt az első alkalom, hogy hazai pályán hátrányba kerültünk, ám megőriztük nyugalmunkat és tovább játszottunk. Gratulálok a játékosoknak, akik kiválóan reagáltak.”
A szakvezető öt helyen is változtatott a szerdai bajnokihoz képest, ám tartotta magát a 3-5-2-es szisztémához.
„Véleményem szerint ez illik a legjobban a csapathoz. Vucinictől eltekintve, valamennyi támadónk középen szeret játszani, mindemellett három remek belsővédőnk van.”
Conte ezután Christian Brighi játékvezető teljesítményéről, valamint a Vincenzo Montella vezette egyletről is beszélt.
„Meglátásom szerint a játékvezető kifogástalanul teljesített. Montella jól dolgozik és a Catania egy remek formában lévő együttes, mely nagyon motivált.”
E sikernek köszönhetően a Juventus két ponttal vezet a Milan előtt a bajnoki táblázaton. A bianconeri szombaton pedig tovább növelheti előnyét, hiszen e két csapat találkozik majd egymással a San Siroban.
„Nagyon nyugodtak vagyunk. Attitűdünk nem Ibrahimovictól függ. Azért megyünk a San Siroba, hogy mi uraljuk a mérkőzést. A szombat este számunkra különösen nehéz lesz, ahogyan a Milannak is.”
juventushungary.hu