Recent comments

Friss Hírek

Juventus: Suarez szerződtetését fontolgatják


Liverpoolhoz közeli forrásokra hivatkozva, különleges hírrel szolgált a Daily Star webes kiadása, a brit honlap szerint aJuventus komoly nyári erősítéssel igyekszik meglepni szurkolóit. Bár a weblap szenzációs bejelentései nem vehetők sokkal komolyabban a Blikk hasonló írásainál, de azért érdemes átfutni a hírt, hátha ezegyszer tényleg beletenyerelt valamibe a bulvároldal, ilyen is megesett már nem egyszer a történelem során.
A cikk nem kevesebbett állít, minthogy a torinóiak Luis Suarez szerződtetését fontolgatják, kinek helyzete jelenlegi klubjánál, Evrával történt afférja óta, erősen képlékennyé vált.
Az írás alapján a  csatár alaposan berágott jelenlegi kenyéradójára, miután az egyesület kihátrált mögüle a balhé során, míg a Liverpool elnöke a játékosra neheztel, amiért az szégyent hozott az észak-angolok színeire.
Ha hinni lehet a pletykáknak, egy 30 millió font körüli ajánlat osztatlan sikert aratna a vörösök vezetőségének körében, így a döntés a Juventus kezében, áldozna-e ekkora összeget a 25 éves játékosra.

azzuri.blog.hu