Recent comments

Friss Hírek

Milan: Igazságtalan Ibra eltiltása


Tegnap kiderült: nem enyhítették Zlatan Ibrahimovic eltiltását, a Milan svéd klasszisa így kihagyja a Juventus elleni szombati csúcsderbit.
Az olasz szövetség döntése értelmében a csatár korábbi büntetése érvényben maradt, a testület nem mérsékelte azt. A Milan tehát hiába fellebbezett a három találkozóra szóló eltiltás ellen, Ibrahimovic nem lesz ott a pályán a Juventus ellen, a szombat esti bajnoki csúcstalálkozón a San Siróban.
A testület csütörtöki döntése, amely szerint a nápolyi Aronicának adott pofonért kirótt büntetés megállja a helyét, óriási nemtetszést váltott ki Milánó piros-fekete felében. Olyannyira, hogy a bajnokcsapat az alábbi közleményt tette ki hivatalos honlapjára:
"A szövetség fegyelmi bizottságának ítélete igazságtalan, mert olyan elveken alapul, amelyek erőszakos cselekményekeet vesznek figyelembe, míg ez az eset egyértelműen nem volt erőszakos."
A döntés mindenesetre megszületett: a Milannak Ibra nélkül kell kiállnia a Juve ellen a sokak szerint kulcsfontosságú bajnoki találkozón, amelyre egyébiránt péntek reggelre minden jegy elkelt. Amennyiben ugyanis a címvédő megveri a torinói zebrákat, akkor egyértelműen lépéselőnybe kerül riválisával szemben. Csupán érdekesség: nem is biztos, hogy annyira kell az öntörvényű sztár a Milannak, a piros-feketék ugyanis Ibrahimovic nélkül az utolsó két bajnokijukat megnyerték...

samsungsport.hu