Recent comments

Friss Hírek

Simeone: Még túl fiatal vagyok az Interhez


Az Atletico Madrid edzője Diego Simeone kizártnak tartja, hogy a közeljövőben átveszi az Inter irányítását, a Laziot az Európa Ligából kiejtő taktikus elmondta, hogy még túl fiatal egy ilyen kaliberű csapat irányításához.
A korábbi argentin válogatott játékos csak télen vette át az Atletikco Madridot Gregorio Manzanotól, de a sajtóban már most szárnyra kapott a pletyka, hogy visszatér a San Siroba, ahol 1997 és 1999 között 57 meccsen lépett pályára a kék-fekete mezben.
Azonban Simone elmondta még szeretne kisebb kluboknál dolgozni mielőtt egy Inter szintű csapatot átvesz, ugyanis az sokkal nagyobb edzői tapasztalatot igényel, mint amivel ő jelenleg rendelkezik.
„Most az Atleticora koncentrálok, és csakis az Atletico jár az eszemben.” mondta a  Mediaset Premiumnak „Még túl fiatal vagyok az Interhez.”
Simone csapata csütörtök este 1-0-ra legyőzte a Laziot a Vicente Calderonban, így 4-1-es összesítéssel bejutottak az Európa Liga legjobb 16 csapata közé.
A korábbi Lazio játékost természetesen a Biancocelestivel is kapcsolatba hozták, de ő nem akart erről beszélni, amíg nem dőlt el Edy Reja jövője.
A 66 éves szakember már benyújtotta a lemondását, de eddig még nem döntöttek a jövőjéről és Simone elmondta bízik benne, hogy Reja megváltoztatja a döntését.
„Minden játékos kiáll mellette, szóval remélem, hogy marad.”
olaszfoci.hu