Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Még mindig hiányzik az összhang

Luis Enrique dicsérte csapata teljesítményét a Parma elleni győzelmet követően, azonban kiemelte az összhang hiányát is.

A fővárosi gárda hazai pályán meggyőző teljesítményt nyújtva és helyzetek tucatjait elpuskázva gyűjtötte be a három pontot.

"Nagyon örülök ennek a győzelemnek, a csapat nagyszerűen teljesített a mai napon, még védekezésben is. Alig engedtük játszani a Parmát, minden törekvésük ellenére. Mindezek ellenére még mindig hiányzik az összhang."

"A megfelelő hozzáállásra van szükségünk, úgy hiszem nagy lépéseket tettünk meg a szezon első 10 fordulójához képest. Milyen egységre lenne szükségünk? Jó kérdés. Tovább kell lépnünk, mivel egy rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk az Atalanta otthonában. Optimista vagyok, már mindannyian nagyon várjuk a Lazio elleni derbit, szeretnék győzni."-mondta el Enrique.

Fabio Borini győztes gólt szerzett, ami egyben a bajnokságban szerzett hatodik találata is volt, ezzel egyéni rekordot döntött, utoljára a Swansea Cityben tudott ennyiszer betalálni.

"Borini meglepett, nagyon örülök a teljesítményének. A kor nem számít, harcossága és tudása fontosak igazán."-fejezte be a Roma mestere. 



asroma.hu