Recent comments

Friss Hírek

Ranieri: A BL a csapat természetes élőhelye


Az Inter 24 forduló elteltével csupán hetedik az olasz bajnokságban, a napokban kikapott a Novarától és a Bolognától is hazai pályán, Claudio Ranieri vezetőedzőn pedig egyre nagyobb a nyomás. A Bajnokok Ligájában azonban eddig jól ment a milánóiaknak: relatíve simán megnyerték a csoportjukat, saját pocsék formájuk - az Inter legutóbbi hat meccséből ötöt elvesztett - viszont elegendő okot adhat az aggodalomra.
- Eleinte jobb eredményeink voltak a Bajnokok Ligájában, mint a Serie A-ban - fogalmazott Ranieri. - Amikor átvettem a csapatot, nem tudtunk teljes egészében a bajnokságra fókuszálni, a BL-ben viszont rögtön győztük a Lille és a CSZKA Moszkva otthonában is. Ennek a gárdának a Bajnokok Ligája a természetes élőhelye. A játékosainknak bőven van tapasztalatuk, így a megfelelő mentalitással és összpontosítással állnak hozzá a mérkőzésekhez.
Ranieri közel a legerősebb csapatát küldheti pályára: Dejan Stankovic és Diego Milito is rendbejött, mindketten ott lehetnek a pályán, és Diego Forlán végre bemutatkozhat a milánóiak színeiben a Bajnokok Ligájában. Szükség is van rá: az egyetlen Inter-játékos, aki az elmúlt hat meccsen gólt tudott szerezni, Diego Milito, aki mind a négy találatát a Palermónak lőtte - és még azt a mérkőzést sem nyerte meg az Inter.
samsungsport.hu