Recent comments

Friss Hírek

Milan: Berlusconi is bent látta a labdát


A Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi sem hagyta szó nélkül a szombat este történteket. A korábbi miniszterelnök a helyszínen tekintette meg a találkozót.
“Már azzal sem értettünk egyet, hogy Zlatan Ibrahimovic három meccsre szóló eltiltást kapott, ami egyben azt is jelentette, hogy kihagyta a Juventus elleni mérkőzést. ” - mondta újságíróknak Berlusconi.
“Ibra bűne annyi volt, hogy meglegyintette ellenfelét, a fegyelmi bizottságnak mérlegelnie kellett volna, mennyire fontos meccsről maradt ki emiatt. Meg kellett volna adni a lehetőséget mindkét csapatnak, hogy a legerősebb keretével álljon ki egy ilyen rangadón.
Ami a gólt illeti, inkább csalódott vagyok, mint mérges. Az eredményt befolyásoló hiba történt. Ha 2-0 az állás javunkra, teljesen más a szituáció.
Befolyásolta-e a játékvezetőt Antonio Conte hétközi nyilatkozata? Úgy gondolom, igen. Mindenesetre ez egy nagy hiba volt, de nem akarok hinni egy Milan elleni összeesküvésben.
Hiszek benne, hogy a csapat meg tudja nyerni a bajnokságot, mert a mi közösségünk erősebb, mint az irigység, a balszerencse vagy az igazságtalanság.
A  gól mindenki számára jól látható volt, nem is kellett hozzá videó vagy fotó, mindenki láthatta, hogy a labda áthaladt a gólvonalon. Mindig is támogattam az új technológia használatát a futballban, ez segítene a játékvezetőknek, hogy fontos helyzetekben jó döntést hozhassanak. Hozzájárulna ahhoz, hogy a labdarúgásban kevesebb igazságtalanság legyen.”
acmilan.hu