Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Fals eredmény született


A Milan szakvezetője, Massimiliano Allegri a fantom gólt követően a Juventuson gúnyolódott. A tréner szerint fals eredmény született, habár összességében élvezte a találkozót.
„Jól szórakoztam, csodálatos mérkőzés volt, melyen a Milan nagyon jól játszott. Sajnos volt egy incidens, ami megmásította az eredményt. Az egyik partjelző rosszul döntött, ami súlyos hibához vezetett… De elfogadjuk a döntést.”, mondta kissé szarkasztikus hangnemben Allegri. „Nincs szükség visszajátszásra. Mindannyiunk számára nyilvánvaló volt. A játékvezető a kezdőpontra mutatott, ám minden máshogy alakult. Ez az incidens nagy kárt okozott nekünk, mert ha 2-0-ra vezetünk, máshogy alakult volna a találkozó. Ez annak a jele volt, hogy egyeseknek olykor csendben kellene maradniuk. Mindezen azonban jól szórakoztam. De beszéljünk inkább a futballról. A Juventus még mindig veretlen és nagyszerű dolgokat visz véghez. Ma este a lehető legnagyobb nyomás alá akartuk őket helyezni, nem akartunk nekik teret engedni. A legmagasabb tempóra kapcsoltunk, ám a végén emiatt már fáradtabbak is voltunk, 3-4 remek kontratámadást sikerült elszúrnunk. Fontos fordulópontja volt ez a szezonnak, csodálatos teljesítményt nyújtottunk és most már úgy vélem, mindkét csapatnak 50-50% esélye van megnyerni a Scudettot.”
Az utolsó percekben Alessandro Matri gólját is jogtalanul annulálták, ám Allegri nem vonna párhuzamot a Matri és a Muntari eset között.
„Muntari góljával 2-0 lett volna. Matriéval pedig 1-1, tehát két teljesen más szituációról beszélünk.”
juventushungary.hu