Recent comments

Friss Hírek

Inter: André Villas-Boas az első számú kiszemelt


Olasz sajtóértesülések szerint a Chelsea edzője André Villas-Boas az Inter elnökének Massimo Morattinak az első számú kiszemeltje a Nerazzurri kispadjára.
Moratti kedden találkozott Ranierivel és egyenlőre még bizalmat szavazott neki - annak ellenére, hogy csapata sorozatban öt vereséget szenvedett el. Az elmúlt mérkőzéseken a megszerezhető 18 pontból mindössze egyet gyűjtöttek be a Serie A-ban és a Bajnokok Ligája nyolcad-döntőjének első mérkőzésén is kikaptak a Marseille otthonában.
Azonban a Gazzetta dello Sport szerint a Nerazzurri  első embere már eldöntötte, hogy a szezon végén megválik az olasz taktikustól és mindent megtesz, hogy Villas-Boast a Giuseppe Meazzába csábítsa.
Moratti már tavaly is megpróbálkozott Villas-Boas megszerzésével, azonban sokallta a Porto által kért 15 millió eurót, így a portugál taktikus végül a Chelseabe igazolt – eddigi teljesítménye alapján viszont kérdéses az ottani jövője.
A Gazzetta szerint a francia válogatott szövetségi kapitánya Laurent Blanc, a Napoli és az Udnese edzője Walter Mazzarri valamint Francesco Guidolin is ott van Morati kiszemeltjei között.
olaszfoci.hu