Recent comments

Friss Hírek

Inter: Figo vagy Capello válthatja Ranierit


Olasz sajtóértesülések szerint Luis Figo vagy Fabio Capello lehet az Inter új edzője, amennyiben menesztik posztjáról Claudio Ranierit, a péntek esti Bologna elleni 3-0-s vereséget követően.
A Nerazzurri utolsó hat meccséből ötöt elvesztett beleértve a hazai  Novara és Bologna elleni találkozókat is.
Ranieri elmondta, hogy nem áll szándékában lemondani, de sajtóértesülések szerint a taktikusnak mennie kell, ha szerdán az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája meccsen is kikapnak.

olaszfoci.hu
A Gazzetta dello Sport értesülései szerint Figo válthatja az olasz edzőt és a jelenlegi segédedzővel Beppe Baresivel irányítanák közösen a csapatot a szezon végéig.
A jelenleg is a klubnál dolgozó Figo korábban elismerte, hogy szeptemberben az ő neve is felmerült Gian Piero Gasperini helyére, de akkor Ranieri érkezett.
A másik lehetőség Capello, akinek jelenleg nincs klubja, miután lemondott az angol szövetségi kapitányi posztról, néhány hónappal a 2012-es Európa bajnokságot megelőzően.
Ez már nem az első alkalom, hogy Capellot kapcsolatba hozzák az Interrel, azonban a korábbi Milan, Roma, Real Madrid és Juventus edző nem valószínű. hogy szezon közben elvállalná ezt a munkát – különösen hogy kijelentette: egyenlőre nem akar visszatérni Olaszországba.
Eközben a Corriere dello Sport szerint Roberto Baggio első edzői munkáját korábbi klubjánál a Nerazzurrinál vállalhatja.
Baggio – aki ma lett 45 éves- az idei szezonban szerezte meg edzői engedélyét és jelenleg az Olasz Szövetség ifjúsági programjában vesz részt.