Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Edy Reja távozna, de egyelőre nem engedik

Egy nappal az Atlético Madrid elleni Európa-liga-mérkőzés előtt – az idényben másodszor – lemondott Edy Reja, a Lazio labdarúgócsapatának vezetőedzője, a klub azonban nem fogadta el a lemondását. Az edző sorsáról az El-összecsapás után születhet végleges döntés.


Az olasz Sky Sport értesülései szerint Edy Reja egy faxon keresztül nyújtotta be lemondását a vezetőségnek, amit a klub nem fogadott el, hanem az Atlético Madrid elleni, csütörtöki El-találkozó után tárgyalják újra a helyzetet.

Beszámolók szerint már-már komikus jelenetek játszódtak le a Lazio edzőközpontjában, amikor a csapat buszra szállt, mert Reja először nem volt hajlandó felszállni a Fiumicino repülőtér felé induló járműre, végül azonban sikerült meggyőzni.

A hírek szerint pénteken újratárgyalják Reja lemondását, és könnyen elképzelhető, hogy Alberto Bollini, a Primavera-együttes edzője veszi át az első csapat irányítását.

Rejának az elmúlt időszakban nem volt felhőtlenül jó a kapcsolata a klubvezetéssel, korábban az edző úgy nyilatkozott, hogy a januári átigazolási időszakban összekülönbözött Claudio Lotito elnökkel.

Az edző már másodszor ajánlotta fel lemondását a szezonban: szeptemberben a Genoa elleni vereség után távozott volna, de akkor mind Lotito, mind a játékosok maradásra bírták a 66 éves trénert.

A Lazio a hétvégén 5–1-es vereséget szenvedett a Palermótól, de továbbra is a negyedik helyen áll a bajnokságban, és harcban van a Bajnokok Ligája-részvételért. Az Európa-liga 16 közé jutásáért rendezett párharcban az Atlético Madrid a múlt héten 3–1-re nyert a Stadio Olimpicóban.



NSO.hu