Recent comments

Friss Hírek

Lazio: Reja csak a visszavágó után dönt a folytatásról

A Lazio edzője Edy Reja az Atletico Madrid elleni Európa Liga meccs előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy jelenleg csak a csütörtöki meccsre koncentrál, utána dönt a jövőjéről, azt azonban elismerte, hogy nézeteltérései támadtak a klubvezetéssel.



Madridban a Vicente Calderonban is beszélt a sajtóval, azonban a helyzetet nem tisztázta.
„Hogy látom a jövőmet? Csak a holnap esti meccs után gondolkozom ezen. Jelen pillanatban ez az én jövőm, a továbbiakról pedig a meccs után beszélünk.” mondta Reja a sajtónak.
Az első mérkőzést az Atletico Madrid 3-1-re megnyerte a Stadio Olimpicoban, így igencsak megnehezítve a sérülésekkel bajlódó Lazio dolgát.
Reja a sajtó távozásával kapcsolatos kérdéseire nem akarat válaszolni.
„Annyit mondhatok, hogy nézeteltéréseink támadtak és ezzel le is zárnám ezt a témát. Legközelebb a holnapi meccs után kívánok erről beszélni.”
„Látszik, hogy nem vagyunk jó formában, különösen, ha az eredményeinket nézzük. Morálisan nem vagyunk a helyzet magaslatán, de minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a csütörtök esti meccsen.”
„Két napunk volt pihenni és minden, amit remélni tudok, hogy nem sújt minket több sérülés. Remélem Matuzalem visszatérhet, majd holnap meglátjuk, milyen állapotban van.”
Ezután arról kérdezték a taktikust, hogy a játékosai hogyan reagálnak a kialakult helyzetre.
„A srácok mindig mindent beleadnak, attól függetlenül, hogy ki az edző. A klubért és a Lazio színeiért játszanak. Amióta itt vagyok, mindig a maximumot nyújtották. ”
olaszfoci.hu