Recent comments

Friss Hírek

Parma: Ghirardi szívesen látná a csapatában Del Pierot

A Parma elnöke, Tommaso Ghirardi gyakorlatilag “meghívta” Alessandro Del Pierót a Stadio Tardinibe, miután a legenda idény nyáron lejáró szerződése után távozni fog a Juventustól

A Kapitány minden valószínűség szerint továbbra is játszani fog, a legvalószínűbb koreográfia alapján külföldön, azonban Ghirardi nagyon szívesen látná a klubjánál.
“Remélem, hogy Del Piero az olasz futballban maradhat” – mondta Ghirardi a Tuttosportnak. “Ő egy nagyszerű játékos és egy nagyszerű ember is egyszemélyben. Amennyiben Olaszországban szeretné folytatni pályafutását, a Parmánál nyitott ajtók várják.”
A 37 éves Del Piero 1993-ban került az Öreg Hölgyhöz, miután a Serie B-s Padovában nyújtott teljesítményével felkeltette a torinói vezérek figyelmét.
Mindeközben már mennek a találgatások, hogy ki lehet Del Piero utódja a következő évtől a Juventusnál, és egy kézenfekvő megoldásnak tűnhet Sebastian Giovinco, aki a két klub közös tulajdonában van.
„Egy nyitott közös tulajdonról beszélünk” – folytatta Ghirardi. „A szezon végeztével megnézzük, hogy mik a játékos és a klubok akarata, és ezek alapján döntünk a továbbiakról.”
juventushungary.hu