Recent comments

Friss Hírek

Luis Enrique: Ez nem a mi napunk volt

A spanyol szakember elismerte, hogy számos játékosa mélyen a tudása alatt játszott, melynek a Siena elleni vereség lett a következménye.

A Roma hétfő este a Siena vendégeként szenvedett 1:0-ás vereséget Emanuele Calaio büntetőjének köszönhetően.

"Ez nem a mi napunk volt. Rengeteg játékosomon láttam, hogy mélyen a tudása alatt játszott. Amikor nem megfelelően birtokoljuk a labdát, vagy nem találjuk a mélységeket, akkor rögtön minden nagyon nehéz lesz. Amikor vesztesz érezni, hogy valami hiányzik. Messze vagyunk még nagyon attól, hogy végre teljesen következetes csapat legyünk."- nyilatkozta Luis Enrique.

A Roma az Inter elleni 4:0-ás sikerrel megmutatta, hogy bárkit képes megverni, azonban a Calgiari és a Siena elleni vereségek mutatják, hogy bárkitől képes kikapni is.

"A Siena nagyon jól védekezett és teljesen lezárta a területeket. Nagyon sokat kell fejlődnünk annak érdekében, hogy az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni. Azt láttam a srácokon, hogy szeretnének nyerni és megfelelő volt a hozzáállás, de sajnos a 11-es után nehéz helyzetbe kerültünk."

"A végén már Simon Kjaer középcsatárt játszott, ami már egy kicsit a kétségbeesésnek volt köszönhető és nem szeretem az ilyen helyzeteket, hiszen amikor Kjaer fent volt, alig íveltük oda a labdát. Ezt az utolsó öt percre választottuk, de akkor sem szeretem."- fűzte hozzá a spanyol.



asroma.hu