Recent comments

Friss Hírek

Marcello Lippi 64 évesen is nyitott minden ajánlatra

A 2006-os világbajnok olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marcello Lippi egy nápolyi rádiónak adott nyilatkozatában elárulta, továbbra is kész a kihívásokra és nyitott minden ajánlatra.


Lippi a nápolyi Radio Kiss Kiss vendége volt, és a riporter „Edzené-e a Napolit Mazzarri után?” kérdésre így válaszolt: „Úgy érzem, hogy hatvannégy évesen is kész vagyok mindenre” – mondta a szakember, aki az első juvés időszaka előtt, az 1993–1994-es időszakban már sikeresen vezette a kékeket.

Lippi hosszan beszélt a Napoli erősségeiről, elismerve, hogy rengeteget fejlődött a csapat. „A klub feljövőben van, az elmúlt szezonban kiváló eredményt ért el és harcban volt a bajnoki címért, tehát normális, hogy a szurkolók a további előrelépést várják. Ugyanakkor, ha a mostani idényt vizsgáljuk, akkor is látható, hogy ezen az úton járnak. A BL nyolcaddöntőjében a Chelsea-vel találkozik a csapat, és múlt héten Glasgow-ban egy edzői találkozón összefutottam André Villas-Boassal, aki aggódott a Napoli elleni párharc miatt.”



NSO.hu