Recent comments

Friss Hírek

Olasz Kupa: Meglepetésre a Siena egygólos előnyt szerzett a Napoli ellen


A Siena története során először játszhatott elődöntőt az Olasz Kupában, ám meglehetősen tartalékos összeállításban futott ki a pályára. Mattia Destro, Emanuele Calaio, Roberto Vitiello, Luca Rossettini, Paolo Grossi és Francesco Parravicini sem volt ott a hazaiak kezdőjében, a Napoli viszont csaknem a legjobb tizenegyével állt ki, a támadótrióban Edinson Cavani és Marek Hamsík mellett ezúttal Ezequiel Lavezzi helyett Goran Pandev kapott lehetőséget.
Az első félidőben a déliek több lehetőséget is elpuskáztak – Cavani és Pandev járt ebben az élen –, frusztráltságukat pedig Reginaldo fokozta, aki a 42. percben kiugrott, majd Morgan De Sanctis átemelése után az üres kapuba továbbított.
Walter Mazzarri a második játékrész első negyedórájában pályára küldte Lavezzit, majd később a chilei támadót, Eduardo Vargast is. Sokáig a vérfrissítés sem hozta meg a várt hatást, végül Emanuele Pesoli öngóljával szerezte meg a Napoli a számára rendkívül fontos idegenbeli találatot (sőt a 95. percben Hugo Campagnaro egyenlíthetett is volna, de fejese a lécet találta el), így 2–1-ről kell megfordítania a párharcot a döntőbe jutáshoz.



Siena–Napoli 2–1 (Reginaldo 42., D´Agostino 66., ill. Pesoli 86. – öngól)




A visszavágót március 20-án rendezik.


NSO.hu