Recent comments

Friss Hírek

Cagliari: Nainggolan nem biztos, hogy a Juventusé lesz


Radja Nainggolan ügynöke megismételte, hogy nem biztos, hogy a Cagliari középpályása a nyáron a Juventushoz szerződik. A két klub már tárgyalt egymással januárban a belga játékost illetően, és állítólag megkötöttek egy nyári megállapodást.
Ugyanakkor az átigazolási ablak bezártakkor a Rossoblu tagadta a júniusi megállapodást, amelyet most alátámasztott a játékos egyik képviselője, David Lasarcina is.
„Nem volt igazi tárgyalás. Mert a Cagliari nem tette őt a piacra. És a játékos elmondta, hogy nem akar távozni. Radja szándéka nélkülözhetetlen volt, mert ő mindig azt mondta, hogy boldog Szardínián. Többek között a felesége szardíniai és a kislánya is itt született. És szintén itt debütált a Serie A-ban. Meg fogjuk kérdezni Cellinot, mert az előny ezé a klubé. Nem tudunk minden történésről a klubnál, de soha nem tárgyaltak velünk megállapodásról. A Juventus egy nagyszerű klub, senki sem mondhat mást. De az előnyben részesítés attól is függ, hogy milyen csapatok közelítenek a játékoshoz. A legjobb választás harmóniában lesz a klub és a játékos érdekeit illetően is.” – mondta hétfőn Lasarcina a Tuttomercaweb.com-nak.
juventushungary.hu