Recent comments

Friss Hírek

Az olasz sajtó dicséri Kassait

Az olasz sajtótól dicsérő szavakat kapott Kassai Viktor, a Milan–Arsenal Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésének magyar bírája, míg az angol média nem különösebben foglalkozik a játékvezető teljesítményével.


A La Gazzetta dello Sport – amely beharangozójának részeként korábban kiemelte, hogy Kassai korábban még sohasem fújt a Milannak – jó osztályzattal, 6.5-es kalkulussal jutalmazta a tavalyi BL-döntő sípmesterét, hozzátéve, hogy nagy hibát nem, néhány kisebbet viszont elkövetett. A sport24ore.com 6-ost adott a magyar bírónak (az Arsenalból csak Robin van Persie kapott ilyen jó osztályzatot) azzal a kommentárral kiegészítve, hogy könnyű estéje volt, és amúgy jól vezetett.

Angliában a találkozót közvetítő kommentátorok és szakértők elmondták, a második gólnál rendkívül nehéz dolga volt asszisztensének, míg a büntető megadható volt, ám a tudósításokban már nem különösebben foglalkoznak a játékvezetéssel, ehelyett az Arsenal pocsék formája a téma. A Guardian a második gólnál felveti a les, nem les kérdését, egyébként nem foglalkozik vele, a The Sun pedig minden arsenalosnál jobb érdemjegyet ad neki (7).



NSO.hu