Recent comments

Friss Hírek

Allegri: Több gólt is szerezhettünk volna


Massimiliano Allegri még mindig nem teljesen elégedett csapatával, annak ellenére, hogy szerda este az Arsenal 4-0-s legyőzésével jóformán eldöntötték a továbbjutás kérdését.
A Rossoneri Boateng, Ibrahimovic góljaival, valamint  Robinho duplájával 4-0-ra megverte az Arsenalt a Bajnokok Ligája nyolcad-döntőjének milánói összecsapásán és ezzel nagy lépést tettek a negyeddöntőbe jutás felé.
„Ma este nagyon sok helyzetünk volt, különösen a 4-0-t követően. Akár 6-0-ra is nyerhettünk volna és az európai porondon minden helyzetet ki kell használni.” mondta a taktikus a mérkőzés után.
„Remélem ez az eredmény ad egy kis lökést nekünk. Az eredmény jó, de lehetett volna jobb is, szerezhettünk volna több gólt és véglegesen eldönthettük volna a párharcot. Szükségünk van még egy gólra Londonban is, hogy megnyugodhassunk.”
„A csapat szinte hibátlanul játszott, miközben az ellenfél az első perctől folyamatosan támadott. Koncentráltan és összeszedetten játszottunk és látszott a játékosaimon a győzni akarás.”
„Mindig így kellene játszanunk Európában és Olaszországban is és minden trófeát megnyerhetnénk.”
Robinho duplázott, Kevin-Prince Boateng parádés gólt szerzett, míg Ibrahimovic büntetőből volt eredményes.
„Robinho egy fontos játékos és ezt a múltban már többször is bebizonyította. Úgy kezdte a szezont, hogy nincs mögötte túl sok munka, szóval csak most kezd igazán magára találni.”
olaszfoci.hu